Anatomia unei mari relații cupluri

BDSM: idei pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 http://damienxxir588.timeforchangecounselling.com/sexul-explicat-in-fotografiile-instagram Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte de explorare

image

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu descoperirea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi sfaturi si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice fel de mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta verificati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru perechi, care recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre cel mai esential BDSM idei este ca trebuie sa parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in stil - in special in piele si, de asemenea, latex. Evident, este in intregime aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Mai degraba decat comun lenjerie, BDSM furnizeaza oportunitatea de a abordati un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, web si, de asemenea, specialitate magazine furnizati o semnificativa alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte sarbatoare vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati putea purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, redus cincizeci la suta fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel ca in toate diferite alte functie joaca acele joc proeminenta si, de asemenea, trimitere, o siguranta este extrem de esential. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de genuine durere, este cu adevarat crucial sa decide un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant recunoaste ca o indicatie pentru a opri orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece subs ar putea fi adesea inchis.

Fara mila

BDSM este o distincta metoda care necesita o substantiala suma de conteaza pe companion. Acesta este modul ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si bucurati-va sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, ideal momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, metoda a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti companion orgasm on your own - indiferent daca ramane in camera, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica vibratii, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discretie.