Cel mai prost sfat pe care l-ai putea primi despre relațiile cupluri

BDSM: idei pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a localizeaza idei si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice fel de suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti obisnuit cu. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa prin casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru perechi, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai esential BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este total aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Spre deosebire de normal lenjerie, BDSM utilizeaza posibilitatea de a lua pe un nou functie si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, internet precum si specialitate magazine furnizati o uriasa alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da furnizat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti pune un guler si selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si redus jumatate fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

image

Asemanator cu in toate diferite alte functie joaca acele joc dominanta si, de asemenea, trimitere, fara risc este foarte esential. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de real disconfort, este Informații suplimentare intr-adevar vital sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant recunoaste ca un semn pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in general folositi cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece belows ar putea fi ocazional legat.

Fara jena

BDSM este o speciala tehnica care are nevoie o mare cantitate de incredere in companion. Acesta este metoda ca trebuie sa fie si are sens. Ar trebui ar trebui constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si apreciati sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe suspiciune si, de asemenea, ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia sa fie totusi incantata de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti companion climax on your own - in ciuda daca este in camera, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica rezonante, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discretie.