Cele mai influente persoane din industria sexuală

Cele mai populare filme erotice din lume

image

Fiecare din aceste filme contin puncte de referinta momente in cinema - momente folosit pentru a provoca, titilati, si pentru a apasati marginile.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o blasfemie situatie interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare cel mai bun semnificatie a pornografiei: "recunosc cand il vad." Erotica traieste mult mai mult viu la acel nivel de subiectivitate, precum si pe pelicula, verifica externe restrictii ale ambiguitatii - atat de mult astfel incat am poate nu de asemenea recunoastem cand il vedem. O multime de povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste intre doua personalitati niciodata niciodata insemnat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un scris de articole de imbracaminte cateva mai sus, sau mai scurt, decat gasit in un client viata; si de asemenea un evidentiat cuvant sau fraza semnificatie nespus, chiar neplanificat definitie. Si natural, in unele cazuri este vizibil suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau actrita dezvaluie toate, se lupta cu o scena partener sau replica intimitate sub pitoresc, superb iluminare.

Toate din ceea ce inseamna spune ca alegerea cel mai bun sexual filme se simte un pic ca decodare un test Rorschach al unui scriitor propriu pofte de mancare precum si pasiuni. Deoarece filme nu doar document legat de sex precum si incantator fantezii, le le dezvaluie. Cate cinefili vazut, stare, un adolescent comedie unde sunt primul preferat stea a aparut in un bikini, folosit ruj sau a aparut la un patinoar aratand ca cu intruchiparea a destinatiei? Sau s-au trezit fantezand referitor la o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje pur si simplu pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, exceptional subiectiva. Prin urmare, aceasta lista colecteaza cateva dintre reperul momente captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si vedeta sau starlet in o datorie care satisfacut sau schimbat piata tinta asteptari, sau pur si simplu capturat momente de atractie, pasiune sau sexualitate in provocator, suscitat sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, regret, melancolie, sau irepresionabil omenire. Cu toate acestea fiecare dintre ele sunt mai mari decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta lista de verificare doar in virtutea principal stil - in special, ca privat nevoie ramane suprimat, ignorat sau eclipsat de politic obligatie, altfel la fel emotional precum si, fizic suprimare. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre unul dintre cei mai bine-cunoscuti actori pe planeta a descrie un opus scenariu - un barbat atat de asaltat de catastrofa ca poate doar scapa direct in sexual rautate. Controversa cu privire la scena „untului” si, de asemenea vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a sustinut „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si, de asemenea poate ar trebui, definitiv nuanta exact cum se vede performantele si film in ansamblu.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, zeci de omonim imitatori si, de asemenea imitatori (cadere litere in numele ei, cum ar fi redactari din imbracaminte) produs o globala mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati tinere calatorit globul, copulat frumos, anonim insotitori si, de asemenea au pacalit tabuurile din presupus "respectabil" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul roman unde se bazeaza acest front runner franchise nu fusese creat de actual Emmanuelle Arsan dar ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) a dat titlul personaj agentie precum si imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte alte rate, inclusiv initial pelicula.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atractive vampir pereche din infinit (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze traditia, precum si longevitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, si, de asemenea bogatie. Scott mareste stilul la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) gasind ​​confort in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta inca o multime de ele distinct si gandite in propriul metoda. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o remarcabila adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte practic pietonal de modern cerinte, dar sex roleplay jocuri, sex sexual in public, si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne ilustrat aceste spectacol Kim Basinger si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat precum si regizat acest extraordinar film referitor la un mut Scotiana Aruncă o privire aici intitulat Ada (Holly Seeker) comercializata chiar in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a da munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de thrall pentru aceasta doamna vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, initial pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care creste in mult mai profunda si, de asemenea extra profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem a creat aceasta idila referitoare la anterior si, prezent, sex precum si dragoste, claritate, precum si confuzie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, ocazii - numeroase legat de sex sau legat de sex - acela definiti lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in relatia totusi exista reciprocitate reala, deoarece acestea dau reciproc placere, gasirea reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte planificat si crearea momente pivot pentru viata lor psihologica.