Despre relațiile cupluri

BDSM: sugestii pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in camera de pat? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte explorare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a gasi sugestii si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin apartamentul. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre cel mai crucial BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in voga - in special in piele precum si. Cu siguranta, este total cat tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. Mai degraba decat comun lenjerie intima, BDSM utilizeaza posibilitatea de a manipulati un nou functie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, web precum si specialitate magazine furnizati o substantiala selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler si alege o tinuta care da la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele utilizare suprematie precum si intrare, o siguranta este extrem de important. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de actual disconfort, este cu adevarat important sa decide un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat identifica ca un indicator pentru a opri orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece belows ar putea fi uneori legat.

Fara rusine

BDSM este o speciala tehnica care solicita o semnificativa suma de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va de sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe suspiciune si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, practica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe https://fernandogfdq907.wordpress.com/2021/03/26/relatiile-cupluri-explicate-in-mai-putin-de-140-de-personaje/ Moxie, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm yourself - indiferent de daca ramane in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

image

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discretie.