Vorbitori publici

Sexting: In ce fel sa faci sex la telefon

Ramaneti in o relatie de lunga distanta parteneriat sau doar nu simtiti ca parasiti casa diseara, sexul telefonic este o modalitate de a obtine intim cu altul persoana de la distanta.

Ce este sexul pe telefon?

Sexul telefonic este o conversatie telefonica orientata spre sex pe tot parcursul pe care ambii insotitori frecvent se masturbeaza. Cand termenul a fost folosit la foarte devreme anii 1980, acesta in principal mentionat comercial disponibile usor mesaje pre-inregistrate audio. Astazi, sexul telefonic poate descrie o varietate de comunicare, inclusiv apel telefonic cu un entuziast sau specialist sex pe telefon sofer, sexting, si video conversatie. Cupluri in distante lungi conexiuni (LDR) poate se bazeaza pe sex pe telefon pentru a descoperi afectiune si pastreaza partea fizica a lor relatie activ.

7 sfaturi pentru a face sex pe telefon

Sexul pe telefon este unic pentru fiecare singura cuplu si trebuie sa reflecte dvs. si, interesele partenerului dvs. pasiuni si, de asemenea, frontiere. Daca pur si simplu incepand, mai jos sunt cateva sex pe telefon indicii.

Cerere pentru aprobare. Chiar daca nu va atingeti literalmente, sexul telefonic este in continuare o activitate sexuala, asa ca asigurati-va va obtineti dvs. companion pasionat aprobare inainte trimitere nuduri sau participare la orice tip de atractiva. Este important pentru a invata precum si, aprecia limitele partenerului dvs., inclusiv cand sunt si nu sunt oferite pentru sex la telefon.

image

Set starea sufleteasca. Obtineti confortabil asigurandu-va camera dvs. este total exclusiv si fara intreruperi. Imaginatie creativa este esentiala pentru cel mai bun sex pe telefon, si, de asemenea, este mult mult mai usor de pornit atunci cand nu esti lateral sau ingrijorat. Asta indica oprire notificari pe dispozitiv pe care il utilizati, securizarea usii, aprinderea o lumina de lumanare, precum si asigurandu-va aveti preferatul sex jucarii, lubrifiant, precum si orice altceva ar putea aveti nevoie la indemana.

Nu rateaza preludii. Localizati o metoda de a functiona preludii in telefonul dvs. sex rutina. Intreband „Ce poti imbraci?” este o astfel de linie o atemporala incat a devenit a ajuns sa fie o zicala, totusi treptat naratiune in mod specific unde va aflati si ceea ce faceti este un excelent metoda pentru a declansa partenerul dvs. imaginatie. Alt mod de a dezvolta speranta este de a trimite partenerului cateva fierbinte texte prinin afara zilei, acumulare la o mai lunga sesiune de sex pe telefon noaptea. (Asigurati-va ca obtineti aprobarea partenerului dvs. inainte de trimiterea acestora in timpul functioneaza ore.).

Incepeti numai cu audio. Utilizati casti astfel incat puteti fi complet fara maini. Incepe cu unele fierbinte povestire, apoi prezenta geme si, respiratie puternica pe masura ce va masturbati precum si in cele din urma climax.

Obtineti imaginativ cu video. Video adauga un interesant dimensiune la sexul telefonului. Dvs. precum si partenerul dvs. puteti face randuri alunecand. La fel de cu sexul in persoana, poate fi distractiv sa comutati destinatii de plasare, furnizarea insotitor diverse vederi ale corpului tau si stimuland pe cont propriu in diferite metode.

Impartaseste o fantezie. Exista numeroase mijloace de a introduce fantezie la experienta sexuala de pe telefon, de la direct murdar vorbeste functie joaca pentru definire complicat scenarii impreuna. Auzind ​​detalii puncte insotitorul doreste faca cu iti poti activa imaginatia creativa. Daca jocul de rol sau dezvoltarea o fantezie de la zero nu este in carti, puteti constant ridica un trecut partajat sexual experienta pentru a obtine runda rulare („Retineti ca timpul cand noi ... ").

Examineaza erotica impreuna. Daca tu si, de asemenea, partenerul tau apreciezi citind erotica, ascultand la erotica audio, sau vizionare porno, incercare inclusiv care direct in telefonul tau sex rutina. Check out sau acordarea atentiei la erotica este la fel o minunata metoda la deschide vocabularul sexual al telefonului.

Descrieti ce are loc. Sexul pe telefon este totul despre rezumate. Vorbeste despre ceea ce imbraci, cum seamana, ce miroase, si exact cat de te atingi pe cont propriu. Fii detaliat care il priveste, spune deLune, precum si scufunda in minut: au de fapt inceput, nu este nevoie de cerinta de a fi reticent. Fii la fel de cantand ​​pe cat vrei intentionezi sa fii. Nimeni nu va poate vedea sau auzi in afara de insotitor. Acesta este totul despre cei doi dintre voi.

Scufundati-va in „fantezie institutie financiara”. Vorbind despre ce-ar fi, deLune noteaza ca telefon sexul este suplimentar "un moment remarcabil pentru izbucnire visul banca. " Puteti descrie lucruri care transforma pe totusi ca posibil nu nu ati doresc sa performanta in lumea reala. Unele sugestii: sex public, cum ar fi intr-un parc sau o biblioteca. Sau sex in o masina, un avion sau intr-un restaurant elegant toaleta. Pe langa configurari, puteti descrie sexual scenarii, cum ar fi functie joc, grup sex sau BDSM.

Da instructiuni. Sau cereti-i partenerului sa va spuna ce trebuie sa faceti. Determinarea cum, unde, si cand se pot atinge este o metoda de a face lucruri interactiv pentru amandoi. Acesta suplimentar doar ajuta mai multe informatii cu circulatia discutii precum si, introduce o dinamica dominanta / supusa, care poate fi placut pentru amandoi.

Pur si simplu solicitati sa ascultati. Poate nu sunteti gata sa conversati chiar acum dar inca doriti incercati sex pe telefon. Daca sunteti cu adevarat in incercarea asta cu insotitorul dvs., intrebati daca ei ar dori asculte sa te masturbezi. Acesta este un excelent metoda de a introduce partenerul dvs. senzualism sexul telefonic ofera un parteneriat, fara presiunea de performanta la capatul lor.